Lainaa heti

Tarvitsetko lainaa nopeasti ja haluat saada rahat tilillesi jo tämän vuorokauden kuluessa? Tämä ei ole ongelma, mikäli sinulla on luottotiedot kunnossa, sillä on olemassa lukuisia eri lainapaikkoja, jotka myöntävät lainaa erittäin nopeasti. Voit saada huomattavan suuriakin lainasummia jopa 15 minuutin sisään tilillesi. Myös pienemmät pikavipit on saatavissa tilille lähes välittömästi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, joten vaihtoehtoja piisaa ja voit todella valita alkaen 50 euron pikavipistä aina 6000 euron kulutusluottoon asti. Jos mielit saada vielä enemmän lainaa ja rahan tarpeesi on akuutti, niin ikävä kyllä me emme pysty tässä auttamaan ja tuskin pystyy kukaan muukaan. Mikään yritys ei tällä hetkellä myönnä lainaa heti tilille jos kyseessä on yli 6000 euron lainasumma. Voit kuitenkin toki saada jopa 35 000 euron kulutusluottoa muutaman päivän sisään tilille lainahakemuksen jättämisestä, joten jos tarpeesi ei ole akuutti voit kokeilla tätä vaihtoehtoa.

Tarvitsetko lainaa heti ilman luottotietoja – mahdollisuudet lähes olemattomat

Oletko pikaisen lainarahan tarpeessa oleva maksuhäiriömerkinnän saanut henkilö ja olet käynyt läpi kaikki paikat etkä löydä sitä mistään? Luottotiedottoman henkilön on varsinkin erittäin vaikea löytää nopeaa rahoitusta ja lainan saaminen heti tilille on lähes sula mahdottomuus, ellei sinulla ole jo ennestään tuttua lainapaikkaa mistä olet lainannut ja maksanut luoton ajallaan takaisin. Pikavippifirmatkaan kun eivät myönnä enää pikalainaa ilman vakuuksia luottotiedottomille, joten keinot ovat käyneet todella vähiin. Jos mielit saada lainaa heti, niin joudut valitettavasti odottamaan useamman vuorokauden tämän saamisessa, koska vaihtoehtosi ovat hyvin rajalliset.

Luottotiedottomana henkilö lainan saaminen on kaikin puolin paljon vaikeampaa kuin mitä se on henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot. Tulet tarvitsemaan kärsivällisyyttä

Hae lainaa heti pankista tai yksityiseltä luottotiedottomille

Jos todella haluat lainaa heti, niin pankki ei ole paras mahdollinen vaihtoehto siihen hommaan, koska pankilla kestää yleensä useampi vuorokausi ennen kuin rahat ovat tilillä. Oli kyseessä siis minkä tahansa suuruinen kulutusluotto / joustoluotto, kaikkien toimittamisessa menee useampi arkipäivä. Jos haluat nopeaa rahoitusta, niin sinun kannattaa kokeilla kulutusluottofirmoja, jotka toimittavat rahat nopeasti tilille. Huomaa, että näissäkin on selviä eroja ja jotkut ovat selvästi nopeampi kuin toiset. Yleensä homma noudattaa sitä kaavaa, että mitä suurempi laina on kyseessä, niin sitä kauemmin sen toimittamisessa menee, mutta poikkeuksia toki löytyy.

Pankista lainaamisessa on kuitenkin hyvätkin puolensa ja pankkien joustoluotot ovat usein erittäin edullisia verrattuna yksityisten firmojen luottoihin. Vaikka tähänkin on tullut muutoksia viimeisen 3 – 4 vuoden aikana ja yksityiset kulutusluottoyhtiöt ovat tiputtaneet todellisia vuosikorkojaan dramaattisesti. Pankista lainaaminen on yhä monelle se ainoa tuttu ja turvallinen keino hakea lainaa ja myös pankki on helpottanut lainan hakemista selvästi. Voit asioida laina-asioita koskien verkkopankissa ja samoin muuttaa luottokorttien turvarajoja sekä luottorajoja kätevästi verkkopankin kautta. Pankeista kirjoitetaan paljon negatiivista informaatiota, etenkin siitä kuinka heidän järjestelmänsä ovat aataminaikaisia ja kuinka lainan toimittamisessa kestää puoli ikuisuutta. Näin ei kuitenkaan enää ole ja pankki on erinomainen vaihtoehto, halusit sitten pientä tai suurta rahoitusta. Lainaa heti et pankista saa, mutta jos rahan tarpeesi ei ole akuutti ja voit odottaa muutaman arkipäivän, niin suosittelemme kokeilemaan lainaamista omasta pankistasi.

Mitä tapahtuu lähitulevaisuudessa kun pikavipit tulevat muuttamaan muotoaan?

Pikavipeille asetetaan pian korkokatto ja se tapahtuu jo tämän vuoden (2013) huhtikuussa tai viimeistään kesäkuun alussa. Tämä tarkoittaa sitä, että pikavippien tarjonta ei ole enää kannattavaa ja moni yritys varmasti lopettaa toimintansa tai siirtyy tarjoamaan suurempia kulutusluottoja. Voi siis olla, että pian lainaa on helpommin saatavissa entistä huokeampaan hintaan ja paremmilla lainaehdoilla, sillä tämä tarkoittaa kilpailun kiristymistä. Voit luultavasti saada lainaa heti vaikka kuinka monen yrityksen kautta jos ennustukset yhtään pitävät paikkansa. Pieni osa vippifirmoista ryhtyy myöntämään varmasti myös luottokortteja ja maksamaan veronpalautuksia ennakkoon sekä mitä ikinä keksivätkään. Rahoitusalalla kun on varmasti vielä tilaa ja uusia ideoita odottamassa keksijäänsä. On mielenkiintoista nähdä mihin tilanne kehittyy, se mikä on kuitenkin varmaa on, että lainaa tulet saamaan entistä nopeammin ja helpommin heti tilillesi!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment