Lainaa ilman takaajia

Haluatko saada lainaa ilman takaajia ja haluat sitä mahdollisimman nopeasti ja edulliseen hintaan? Mikäli näin on, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä täältä löydät keinoja kuinka voit saada lainaa ilman takaajia ja myös ilman vakuuksia. Vakuudettomia lainoja myöntäviä yrityksiä on tullut viimevuosina yhä vain enemmän ja enemmän, joka tekee lainan saamisesta huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Tämä kuitenkin edellyttää suurimmassa osassa tapauksista luottotietojen kunnossa olemista, sillä luottotiedottomalle harvemmin myönnetään lainaa ilman vakuuksia tai ilman takaajia. Luottotiedottoman voi myös olla vaikea saada lainaa huolimatta siitä, vaikka edellä mainitut asiat löytyisivätkin.

Katso alapuolelta lisää tietoa siitä mistä ja miten löydät lainaa ilman takaajia sekä lue mitä hyviä puolia on yksityisen luottofirman kautta lainatessa ja kuinka sen toimintatavat eroavat pankeista.

Lainaa luottotiedottomille henkilöille – vakuudeton luotto kiven alla

Jos olet menettänyt luottotietosi ja saanut itsellesi maksuhäiriömerkinnän niin emme välttämättä suosittele yrittämään lainan hakemista ilman vakuuksia tai takaajia, koska se on hyvin suurella todennäköisyydellä vain ajan hukkaa. Ohi ovat ne päivät kun sait luottoa sormia napsauttamalla huolimatta maksuhäiriömerkinnästä. Voit kuitenkin saada luottotiedottomanakin lainaa, mutta siihen siis säännöllisiä kuukausituloja ja sinun tulee myös pystyä ne todistamaan. Useimmiten yritykset haluavat saada palkkakuitin tai jonkin muun todisteen, jotta maksukykysi pystytään tarkistamaan. Luotonmyöntäjät kun eivät halua myöntää lainaa heti sellaisille henkilöille, joilla maksukykyä ei ole. Tämä on aika luonnollista, sillä haluavathan he omansa takaisin, sitähän se bisnes on. Ei kannata siis luovuttaa jos ei saa ensimmäisestä eikä toisesta luottofirmasta lainaa, vaan kannattaa jatkaa sinnikkäästi eteenpäin ja kokeilla uusia paikkoja. Kyllä se jostain napsahtaa, kunhan tarpeeksi sinnikkäästi yrittää. Kunhan vain maltat mielesi ja ymmärrät, että verkon kautta lainaaminen on täysin mahdotonta ja sinun on syytä hakea luottosi yksityiseltä firmalta ja lähestyä yritystä puhelimitse, koska se on ainoa keino saada esitettyä lainan tarpeesi ja samalla pystyt kertomaan tilanteesi tarkasti.

Maksuhäiriöisenä käänny siis yksityisten luottofirmojen puoleen ja soita sopivalta tuntuvaan firmaan ja tiedustele millaiset ovat mahdollisuutesi lainan saamisen suhteen. Muista, että ilman tuloja et tule lainaa 98 % varmuudella saamaan, joten on erittäin tärkeä korostaa ja ilmoittaa luotonmyöntäjälle, että tulovirtaa kyllä löytyy ja takaisinmaksu ei ole ongelma. Älä kuitenkaan liioittele tai valehtele, sillä luotonmyöntäjä kyllä tarkistaa asian hyvin perusteellisesti. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa ole.

Lainaa suoraan verkkohakemuksella – ei enää pankissa ravaamista

Lainan saaminen on nykyään helppoa uuden verkkolainahakusysteemin kautta ja lähes jokainen yksityinen kulutusluottoa tai pikavippiä tarjoava yhtiö on ottanut menetelmän käyttöönsä. Se on paitsi nopea ja myös äärimmäisen kätevä. Systeemiä kutsutaan TUPAS-tunnistautumiseksi ja sinne kirjaudutaan verkkopankkitunnuksia hyödyntäen ja näin ollen luottofirma saa automaattisesti lainaa hakevan henkilön tiedot käsiinsä.

TUPAS-tunnistaumisjärjestelmä on suhteellisen uusi ja nykyään kaikki luottofirmat hyödyntävät sitä. Se on turvallinen ja nopea keino saada lainaajan tiedot automaattisesti tarkastettua eli sitä hyödyntämällä sekä lainaaja että luotonmyöntäjä pääset helpommalla. TUPAS-tunnistusta käytetään hyödyksi myös muissa palveluissa.

Verkossa lainaaminen on helpottanut toimintaa huomattavasti ja samalla vähentänyt pankkien suosiota. Pankit ovat menettäneet suosiotaan siitä päivästä lähtien kun yksityisiä kulutusluottoa myöntäviä yhtiöitä on alkanut tulla markkinoilla. Pankin joustoluotoille eli pienemmän luokan lainoille on toki vielä kysyntää, mutta yksityiset firmat ovat haalineet suuren osan asiakkaistaan itselle. Missä piilee syy tähän? Lainan hakeminen yksityiseltä on huomattavasti kätevämpää, sillä voit hakea lainan yleensä netin kautta ja jossakin tapauksissa pystyt myös allekirjoittamaan sen sähköisesti suoraan kotisohvaltasi. Yksityisten luottofirmojen hinnat eivät myöskään päätä huimaa ja ne pärjäävät hyvin kilpailussa kun vertaillaan todellista vuosikorkoa pankkien joustoluottoihin. Kolmas merkittävä syy tähän on se, että yksityiset luottofirmat myöntävät usein lainaa ilman takaajia ja joskus jopa sekä ilman vakuuksia että myös takaajia. On siis hyvin selvää miksi näiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

 

Kasvaako suurien lainojen kysyntä ja tarjonta pikavippien korkoasetuksen myötä?

Pikavipeille ollaan asettamassa korkokattoasetusta ja se tulee voimaan 2013 vuoden loppukeväästä tai viimeistään alkukesästä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki alle 2000 euron suuruisia lainoja voi myöntää enintään viitekorkolisättynä 50 prosenttiyksiköllä. Ihmisten lainan tarve ei tule kuitenkaan katoamaan mihinkään ja kulutusluottoa tullaan varmasti hakemaan yhä enemmän pikavippien poistuessa markkinoilta niiden kannattamattomuuden vuoksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kulutusluottoa myöntäviä firmoja tulee huomattavasti lisää, koska tuskin monikaan pikavipin myöntäjä haluaa lopettaa toimintaansa kuin seinään. Kulutusluottoalalla kun tilaa riittää, vaikka kilpailu onkin kova ja vain parhaat pärjää. Tulevaisuudessa on varmasti vielä helpompi löytää lainaa ilman takaajia ja vakuuksia, joten jotain hyviäkin uutisia. Negatiivista asiassa on tietenkin se, että pienempien luottojen saaminen hankaloituu huomattavasti, sillä niitä tuskin kukaan haluaa myöntää olemattoman voiton takia. Korkokatto painaa vippien katteen niin alas, että niiden myöntämisestä tulee lähes täysin kannattamatonta tai ainakin voitto on niin pientä, että tuskin kukaan siitä innostuu bisnesmielessä.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment