Lainaa ilman vakuuksia

Haluatko saada lainaa ilman vakuuksia tilillesi jo tänään? Nykyään monet kulutusluottofirmat tarjoavat vakuudetonta lainaa eli voit saada suuremman luokan rahasummiakin huolimatta siitä oliko sinulla säännöllisiä tuloja vai ei. Jotkut yritykset myöntävät myös lainaa ilman takaajia ja vakuuksia eli helpoksi on lainan hakeminen muuttunut vuosien saatossa. Tämän artikkelin tarkoitus on kertoa mistä löydät lainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti sekä samalla kertoa miten luottotiedoton voi saada lainaa ilman vakuuksia, sillä useimmiten tämä on täysin mahdotonta, mikäli maksuhäiriömerkintä taustalta löytyy.

Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jo tämän vuorokauden sisällä – parhaat lainapaikat

Jos olet etsimässä lainaa ja et tiedä mistä sitä löytyy, niin kehotamme teitä tutkimaan verkossa olevia kulutusluottovertailuja, joiden kautta löytyy helposti parhaiten teidän tarpeitanne vastaava laina. Lainat ilman vakuuksia ja takaajia on haettavissa ilmaisella hakemuksella verkosta ja rahojen toimittaminen tilille ei yleensä kestä kauaa, mikäli valikoi luotonmyöntäjän oikein. Toiset ovat tarkempia ja toimittavat rahat tilille vasta muutaman vuorokauden päästä kun taas jotkut (huomattava vähemmistö) toimittaa rahat tilille jo heti samana päivänä, joskus jopa lähes välittömästi lainahakemuksen jälkeen.

Kulutusluottovertailu on suhteellisen uusi juttu, mutta nykyään niitä on alkanut ilmestymään melko rajusti lisää. Kehotamme teitä tarkistamaan, että tiedot ovat ajan tasalla ja lukemaan aina lainaehdot ennen lainan ottamista, sillä kaikkia kulutusluottovertailuja ei päivitetä säännöllisesti ja joitakin ei ollenkaan. Luottoyhtiöt muuttavat lainaehtojaan suhteellisen harvoin, mutta koskaan ei voi olla liian tarkka mitä lainan hakemiseen tulee. Ethän halua allekirjoittaa ja sitoutua mihinkään sellaiseen mistä et tiennyt. Valitettavan suuri osa ihmisistä ei välitä lainaehdoista ja allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan. Luottoyhtiöt harvoin tarjoavat mitään piilokuluja tai muita ikäviä ehtoja, mutta silti pitäisi olla varovainen. Vielä joitakin vuosia sitten useampi pikavippifirma pyysi piilokuluja vielä normaalin todellisen vuosikoron päälle. Käytä siis ylimääräiset pari minuuttia lainaehtojen lukemiseen, kulutusluottovertailun tekemiseen ja hae sitten vasta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

2013 vuoden kulutusluotot ilman luottotietoja – vakuudetonta lainaa luottotiedottomalle

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä voit olla varma, että lainan hakeminen on hankalaa, oli sinulla kuinka hyvin pullat uunissa raha-asioiden suhteen tahansa. Huolimatta siitä, että olisit onnistunut maksamaan edelliset velkasi pois ja kartuttamaan omaisuutta, niin eivät kaikki yritykset ole lainkaan lainatuulella jos maksuhäiriömerkinnän saanut henkilö yrittää saada heiltä lainaa. Joudut valitsemaan yrityksesi oikein ja sinun pitää todistaa maksukykysi, muuten et tule lainaa saamaan. Eli luottotiedottoman henkilön kannattaa melkein unohtaa ajatus lainasta ilman vakuuksia, sillä sellainen ei ole mahdollista. Vielä joitakin vuosia sitten eräät pikavippiä myöntävät yritykset myönsivät satunnaisesti pikalainaa ilman vakuuksia huolimatta maksuhäiriömerkinnästä, mutta nämä ovat 2013 vuonna ohi.

Lainaa yksityiseltä – tee lainavertailu ja kiinnitä katseesi todelliseen vuosikorkoon!

Kaikista järkevintä on lähteä hakemaan lainaa yksityiseltä luottofirmalta, sillä niiden hinnat ovat nykypäivänä yhtä alhaiset kuin pankilla ja saat rahat huomattavasti nopeammin tilille. Usein lainaehdoissakin on joustoa, kunhan siis valikoit yrityksen oikein. Näissä kun on jonkinlaisia eroja ja kaikilla ei ole yhtä leppoisat lainaehdot ja toiset eivät jousta maksuaikataulussa yhtään kun taas toiset ovat hyvin joustavia tarjoten mm. maksuvapaita kuukausia ja eräpäivän siirtoja.

Lainavertailun tekeminen on erittäin kannattavaa aina, sillä se on sinulle silkkaa säästöä. Lainavertailua tehdessä, yritä olla miettimättä paljon maksat euromääräisesti takaisin, sillä se ei vielä kerro koko totuutta. Sen sijaan kun otat tarkkailuun lainan todellisen vuosikoron, tulet saamaan realistisen kuvan lainan todellisesta hinnasta. Lainan todellisen vuosikoron laskukaavassa on huomioitu kuinka paljon maksat korkoa ja missä ajassa laina tulee lyhentää. Todellisissa vuosikoroissa on huomattavia eroja ja lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen radikaalisti. Kun olet löytänyt sopivan hintaisen lainan ja lainaehdot ovat kaikin puolin kunnossa, niin voit hyvillä mielin täyttää lainahakemuksen ja tilata lainan. Lainavertailun tekemisessä ei mene kauaa, sillä verkko on täynnä sivustoja, jotka auttavat tässä. Suosittelemme kuitenkin aina lukemaan itse lainaehdot tarkkaan läpi samalla katsoen kuinka paljon laina kustantaa. Kaikki sivustot kun eivät todellakaan ole ajan tasalla, sillä osaa ei ole päivitetty vuosikausiin.

Noudattamalla näitä ohjeita löydät varmasti itsellesi sopivan lainan ja olet tietoinen mitä tilaat eikä mitään yllätyksiä tule eteen. Tee siis lainavertailu aina ennen kuin lähdet tilaamaan lainaa!

Jätäthän meille palautetta, sillä haluamme luoda sivustosta mahdollisimman kattavan ja pitää samalla sisällön tiiviinä. Päivitämme sivustoa jatkuvasti ja olemme ajan tasalla pikavippi/kulutusluotto –aloilla tapahtuvista muutoksista, sillä seuraamme päivittäin mitä alalla tapahtuu. Pian tullaan näkemään suuria muutoksia, kun pikavipeille asetetaan korkokatto ja silloin luultavasti yksityisten kulutusluottofirmojen määrä räjähtää, koska useimmat pikalainayhtiöt siirtyvät myöntämään isompia lainoja. Tämä muutos tulee voimaan aikaisintaan Huhtikuun puolen välin jälkeen ja viimeistään alkukesästä. Toivotamme teille onnea lainan etsimiseen ja toivottavasti löydätte kulutusluottoa ilman vakuuksia.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment