Lainaa osamaksulla

Oletko menettänyt luottotietosi ja haluat siitä huolimatta saada lainaa ja haluatko vielä saada sitä osamaksulla? Tämän artikkelin luettuasi löydät lainapaikkoja, jotka myöntävät lainaa osamaksulla ja vielä mahdollisesti myös ilman luottotietoja. Luottotiedottoman on mahdollista saada lainaa, mikäli tämä pystyy todistamaan luottofirmalle olevansa maksukykyinen. Muissa tapauksissa voi lainan saaminen olla hankalaa ja jopa mahdotonta, sillä lainanmyöntäjät ovat nykyään erittäin tarkkoja tämän suhteen. Yhtiöt haluavat saada omansa takaisin ilman suurempia vääntämisiä, joten asia on varsin ymmärrettävää.

Hae luottoa osamaksulla helposti ja nopeasti – verkkopankkitunnuksilla tai ilman

Tarvitset siis lainaa osamaksulla ja haluat saada sitä mahdollisimman nopeasti tilille. Kaikki ovat olleet jossain elämän vaiheessa samassa tilanteessa ja jokaiselle myös yleensä löytyy jonkin sortin ratkaisu asiaan. Lainaaminen on nykyään suhteellisen helppoa ja etenkin luottotiedot omaava lainaaja saa lainaa kellon ympäri lähes mistä vaan, kunhan ikää on tarpeeksi, joten ongelmaa sen suhteen ei ole. Maksuhäiriöisen henkilön lainan saaminen on vaikeutunut, mutta laina osamaksulla kyllä löytyy, kunhan valitset firman oikein ja ymmärrät, että kaikki eivät yksinkertaisesti luottotiedottomalle lainaa myönnä, eivät edes osamaksulla. Nykyään on vielä mahdollista saada luottoa osamaksulla hyvinkin pieniä summia, sillä jotkut luottoyhtiöt myöntävät jopa 100 euron suuruisia pikavippejä useamman vuoden maksuajalla, joka tarkoittaa, että kuukausittainen lyhennyserä on vain jokusen euron suuruinen. Toki tulet maksamaan lainatun summan kokonaisuudessaan lähes tuplana takaisin, mutta jos laina-aika on viisi vuotta, niin se on varsin ymmärrettävää.

Lainaaminen on vaikeutunut automaattisten taustatietotarkistuksien ilmestymisen myötä

TUPAS-tunnistauminen ja verkkolainaaminen ovat hankaloittaneet luottotiedottoman lainan saamista siinä mielessä, että nämä systeemit tarkistavat automaattisesti lainaa hakevan henkilön taustat. Mikäli sieltä löytyy maksuhäiriömerkintä, voit olla varma, että et enää hakemuksessa sen pidemmälle pääse, tai jos pääset, niin se hylätään viimeistään lainanmyöntämisvaiheessa. Lainaaminen on siis syytä hoitaa hieman eri menetelmin ja luottofirmoja tuleekin lähestyä puhelimitse. On syytä soittaa ensin ja selittää oma tilanne ja sen jälkeen kysellä onko lainaa ylipäänsä saatavilla ja jos on, niin millaisin ehdoin tätä voisi mahdollisesti saada. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, mutta nautit säännöllistä palkkaa, niin tässä ei ole mitään ongelmaa, kunhan valitset luottofirman oikein. Säännölliset tulot siis käytännössä takaavat, että voit hakea lainaa osamaksulla ilman minkäänlaisia ongelmia ja jos sinulla on vielä omaisuutta, jolla pystyt lainan takaamaan, niin tämä sinetöi lainan saamisen varmasti. Muista, että tulottomana asia on kuitenkin toisin ja lainan saaminen voi hyvinkin olla kiven alla. Jos haluat saada lainaa ilman luottotietoja, ovat mahdollisuutesi lainaamiseen melko rajalliset.

Maksuhäiriömerkintöjen määrä kasvussa vuosi toisensa jälkeen

Muista, että kun otat lainaa, niin joudut maksamaan sen aina kokonaisuudessaan takaisin ja lisäksi päälle vielä korot. Tämä tuntuu unohtuvan yhdeltä sun toiselta suomalaiselta, tai sitten taustalla piilee vain ja ainoastaan välinpitämättömyys, mene ja tiedä. Huolestuttavaa on kuitenkin se, että kuinka paljon luottotietomenetyksiä ja maksuhäiriömerkintöjä tällä hetkellä parasta aikaa suomalaisille ropsahtelee. Suurin osa maksuhäiriömerkinnöistä menee kahden ja kolmenkymmenen ikävuoden välissä oleville miehille. Yhteistä monella maksuhäiriömerkinnän saaneella on koulutus ja monen vuoden työttömyys eli jotain tästäkin on aistittavissa. Naiset puolestaan huolehtivat raha-asioista miehiä selvästi huolellisemmin ja he aiheuttavat vain pienen osan maksuhäiriöistä, tosin nämäkin lukemat ovat aavistuksen nousemaan päin.

Rahaa lainatessa kannattaa todella punnita oma maksukyky tarkkaan ja on myös syytä unohtaa ajatukset, että maksuhäiriömerkinnästä ei olisi mitään haittaa. Tulet huomaamaan vuosien jälkeen, että kyllä siitä on haittaa ja yllättävän paljon onkin, joten kannattaa miettiä tarkkaan romuttaako taloutensa vai ei. Monet nuoret vähättelevät tätä ajattelevat, että vaikutus kohdistuu vain ja ainoastaan lainan saamiseen, mutta tässä he ovat kuitenkin valitettavan väärässä.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment