miten on mahdollista ottaa kulutusluottoa jos luottotiedot ovat menneet

Published on March 11th, 2014 | by admin

0

Onko pikavippi maksuhäiriöiselle mahdollinen enää mitenkään päin tämän päivän markkinoilta?

Oletko saanut jossain elämän vaiheessa maksuhäiriömerkinnän ja lainan saaminen on vaikeaa? Oletko tällä hetkellä siinä tilanteessa, että lainaa on saatava keinolla millä hyvänsä, koska taloudellinen tilanne on erittäin huono? Ei hätää, sillä meidän neuvoillamme tulet mitä todennäköisimmin saamaan lainaa maksuhäiriöiselle, olit sitten velkaa kuinka paljon hyvänsä, sillä ei ole merkitystä. Sen sijaan merkitystä on sillä kuinka pystyt vakuuttamaan yhtiölle maksukykysi ja ennen kaikkea tärkeintä on valita lainayhtiö oikein. Kaikki kun eivät luottoa niin vain myönnä jos olet menettänyt jossain vaiheessa luottotietosi.

Luottofirmat tutkivat taustatiedot nykyään tarkasti – et voi löytää vippiä ilman että sinun taustasi tutkittaisiin

Lainayhtiöt ovat nykyään hirvittävän tarkkoja mitä tulee lainaa hakevan maksukykyyn ja ei mikään ihme, sillä yhä useampi henkilö jättää nykyään lainat/laskut maksamatta ja tästä koituu yhtiöille vain ongelmia ja lisää pään vaivaa. Huolehdi siis asiasi siihen pisteeseen, että olet kykeneväinen maksamaan luoton ja tämän jälkeen lainaamisessa ei tule olemaan pienintäkään ongelmaa. Parhaiten tämä onnistuu etsimällä vakituisen palkkatyön, sillä mikään ei ole niin hyvä todiste maksukyvylle kuin palkkakuitti. Tähtää siis tähän ja olet vahvasti mukana lainamarkkinoilla! Lue seuraavasta artikkelista kuinka saat lainaa maksuhäiriöiselle ja onko sitä mahdollista saada, mikäli rahaa eikä työtä ei yksinkertaisesti löydy tai elämäntilanne ei salli työn tekoa juuri nyt.

Lainaaminen luottotiedottomille on käynyt hankalammaksi – tulottomilla vaikeuksia saada rahaa ilman luottotietoja

Lähes kaikki luotonmyöntäjät ovat menneet yhä pidemmälle mitä lainaehtoihin tulee ja lainan saaminen on yhä edellisvuotta vaikeampaa. Monet maksuhäiriömerkinnän saaneet henkilöt tuskailevat tämän asian kanssa, eikä ole mikään ihme, koska lainan saaminen on todella vaikeaa. Mistä siis sitä kannattaa lähteä hakemaan jos kerran tuloja ei ole ja rahaa on saatava niin pian kuin mahdollista? Kysymykseen ei ole mitään suoranaista vastausta, koska kaikki luottofirmat käsittelevät maksuhäiriömerkintäisten hakemuksia melko yksilöllisesti ja monet tyrmätään heti kättelyssä. Osa kuitenkin pääsee harkintaan asti, mikäli lainaa hakeva henkilö osaa perustella miksi hänelle pitäisi myöntää lainaa ja yleensä suurin merkitys tässä on se, onko henkilöllä tuloja vai ei. Tulottomana sinun mahdollisuutesi ovat siis äärimmäisen pienet ja jopa pienemmän pikavipin saaminen voi tuottaa vaikeuksia, sillä näitäkään ei enää tahdota myöntää ellei maksukykyä löydy. Monet eivät myönnä lainaa maksuhäiriöisille ollenkaan, eivät missään olosuhteissa.

Maksuhäiriömerkinnät ovat lisääntyneet merkittävästi lyhyen ajan sisällä

Maksuhäiriömerkinnät ovat lähes tuplaantuneet hyvin lyhyen ajan sisällä ja luonnollisesti syypäinä pidetään pikavippifirmoja (http://pikavippikaista.fi – uudet pikavipit heti tilille kautta). Tässä ei kuitenkaan piile koko totuus, vaikka ne ovat ehdottomasti yksi isoin syy miksi luottotietomerkintöjä saadaan. Useimmiten taustalla on suuremmat pankin tai yksityisen luotonmyöntäjän suuremmat pikavipit tai kulutusluotot, jonka todistaa velkapuhelimiin kertyneet soitot. Esimerkiksi Takuu-Säätiön velkapuhelimeen kertyneistä puhelinsoitoista yli 2/3 koski juurikin näitä suuremman luokan lainoja. Monet tuppaavat kuitenkin yrittämään tilanteen paikkausta pikalainoille, joten tästä syystä monilta löytyy myös niitä taustaltaan. Pikavippifirmoja ei siis missään tapauksessa voi pitää pääsyyllisenä tässä, vaikka tämä taitaa olla liian myöhäistä. Pikavippien maineen romuuntumisesta on pitänyt huolen media, koska yksikään uutinen niitä koskien ei ole ollut kovinkaan hyväsävyinen vaan täysin päinvastoin. Kenellekään ei ehkä ole tullut mieleen, että pikalainat ovat monelle erittäin tärkeitä ja yli 90 prosenttia ihmisistä myös lyhentää ne ajallaan takaisin.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑