Rahaa ilman luottotietoja

Tarvitsetko rahoitusta ja olet menettänyt luottotietosi? Tämän sivuston tarkoitus on lähes kokonaisuudessaan kertoa kuinka voit saada rahaa ilman luottotietoja lainaan ja miten se tapahtuu. Maksuhäiriömerkinnän saaneita henkilöitä on Suomessa yhä enemmän ja valitettavasti heilläkin on tarvetta lainalle, mutta sen saaminen on kuitenkin vaikeutunut niin paljon, että monilla voi kestää useita vuorokausia sellaisen löytämiseen. Lainaa luotttotiedottomalle on toden totta yhä vaikeampi saada, mutta ei kuitenkaan mahdotonta, vaikka siltä se saattaa helposti tuntua.

Pikainen rahoitus luottotiedottomalle – ei turhan monta vaihtoehtoa

Rahoituksen saaminen maksuhäiriömerkintäiselle on todella lähes kiven takana ja et voi missään tapauksissa saada enää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, mikäli olet menettänyt luottotietosi. Nykyään alan yritykset vaativat aina saada sinulta tiedot tämän hetkisistä tuloista ja mahdollisesta omaisuudesta. Mikäli sinulta ei löydy kumpaakaan, ovat mahdollisuutesi lainan saamiseen hyvin ohuet. Verkkolainaamismahdollisuutta kun luottotiedottomalla henkilöllä ei ole, niin lainaa halutessasi joudut tarttumaan puhelimeen ja soittamaan ensin luotonmyöntäjälle josko sitä kautta olisi mahdollista saada luottoa maksuhäiriöiselle. Useimmat paikat eivät myönnä lainaa ollenkaan maksuhäiriöisille huolimatta maksukyvystä, mutta toisilta löytyy kuitenkin hieman joustoa tässä ja jos olet todella hyvätuloinen ja kykenevä todistamaan sen, voit saada melko suurtakin lainaa suhteellisen helposti ja nopeasti.

Lainaaminen on helpottunut niille henkilöille, jotka omistavat puhtaat luottotiedot ja niille, keneltä maksuhäiriömerkintä löytyy, on homma on mennyt täysin päinvastoin. Mitään helpotusta tuskin on tulossa lähivuosinakaan, sillä luotonmyöntäjät ovat yhä entistä tarkempia kenelle lainaa myöntävät. Tämä on ymmärrettävää, koska luottotiedottomilla henkilöillä on harvemmin maksukykyä ja lainan takaisin maksamisen kanssa voi tulla ongelmia. Luotonmyöntäjät kuitenkin haluavat omansa takaisin ajallaan, bisnes on bisnestä ja ymmärtäähän sen.

Pankista et lainaa tule saamaan jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän

Pankit ovat todella tiukkoja lainaamisen suhteen ja sieltä ei irtoa rahaa ilman luottotietoja, ei sitten millään. Vielä joskus on pystynyt saamaan pankista rahaa luottotiedottomalle, kunhan sinulla on tarpeeksi hyvät tulot, mutta nämä päivät ovat ainakin meidän saamiemme tietojemme ja ihmisten kokemuksien mukaan menneen talven lumia. Pankista lainatessasi sinulla tulee olla säännölliset tulot, vaikka sinulla olisi puhtaat luottotiedot ja lainansummalla ei oikeastaan ole väliä, koska pienemmät joustoluototkin ovat haettavissa vain jos tuloja / omaisuutta löytyy. Myös täältä http://lainaapikavippi.fi/halpaa-lainaa/ löytyy edullista lainaa, joskin ei ilman luottotietoja.

Luottotietojen menetyksellä on vaikutusta muuhunkin kuin lainan saamiseen, sillä se vaikeuttaa montaa muuta arkipäivän askaretta. Harva luottotietonsa juuri menettänyt henkilö edes tietää, että esimerkiksi pankissa asioiminen tulee vaikeutumaan ja perusasiat kuten Visa Electron -kortin hankkiminenkin voivat tuottaa tuskaa ja et välttämättä saa omaa korttiasi jos sinulla ei ole tuloja. Vaikka tässä ei olekaan kyse mistään luottokortista, niin asian laita on kuitenkin tämä. Osuuspankki ei ainakaan myönnä uutta korttia jos sinulla ei sellaista ennestään ole. Myös vakuutusyhtiöissä asioiminen on tuskaa, sillä isommat yhtiöt kuten Pohjola ja Fennia eivät myönnä vakuutusta, eivät sitten minkäänlaista. Ja tässä ei edes auta vaikka tarjoutuisit maksamaan koko laskun etukäteen. Et yksinkertaisesti vain voi vakuutusta saada, vaan sinun täytyy kääntyä pienempien yksityisien vakuutusyhtiöiden puoleen, mikäli mielit vakuutuksen saada. Vanhana asiakkaana voit kuitenkin vielä vakuutusta saada isoistakin firmoista, mikäli olet maksanut laskut ajallaan pois.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment