Lainaa yksityiseltä

Lainan saaminen yksityiseltä on nykyään tehty erittäin helpoksi ja se on myös kannattavaa, sillä nämä yritykset tarjoavat luottoa erittäin edulliseen hintaan. Voit hakea lainaa yksityiseltä suoraan verkosta ja rahojen toimitus tilille on varsin nopeaa, joten suosittelemme lämpimästi hakemaan luottoa tätä kautta. Voit vaihtoehtoisesti myös hakea lainaa pankista, joka on kaikin puolin erittäin toimiva vaihtoehto, mutta siitä löytyy kuitenkin miinuspuolia. Etenkin niiden henkilöiden, jotka haluavat saada lainaa helposti ja ennen kaikkea nopeasti, on syytä unohtaa pankista lainaaminen ja kääntää katse kohti yksityisiä kulutusluottoa myöntäviä yhtiöitä. Tästä artikkelista löydät kuinka löytyy halvin laina yksityiseltä ja mistä sitä kannattaa lähteä metsästämään. Vertailemme myös pankkilainojen ja kulutusluottoyritysten eroja ja käymme läpi näiden hyviä ja huonoja puolia. Löydät lisäksi arvokasta tietoa lainaamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Toivottavasti löydät etsimäsi tiedon tätä kautta. Onnea lainaamiseen!

Kulutusluottoa yksityiseltä pilkkahintaan – rahat tilille 15 minuutissa ja hakemukset eteenpäin 24/7

Kulutusluottofirmat ovat parantaneet lainaehtojaan entisestään ja nykyään lainaaminen on naurettavan helppoa ja nopeaa. Kauaakaan ei ole niistä ajoista kun et saanut pikaista rahoitusta mistään ja ainoa vaihtoehto oli jonotella pankeissa ja täytellä paperilappuja sekä vielä lisäksi täyttää tiukat lainakriteerit. Tämän jälkeen sait vielä odotella lainarahojasi tilille ties kuinka kauan, useampia arkipäiviä tai jopa reilusti yli viikon. Pankit ovat kuitenkin kirineet tässä ja lainan toimittaminen on hieman nopeampaa, varsinkin kun on kyse muutamien tuhansien kulutus- ja joustoluotoista. Asuntolainan toimittamisessa luonnollisesti kestää, mutta tässä onkin kyse kymmenistä tai sadoista tuhansista euroista, mikä on ymmärrettävää. Harva edes tarvitsee tämän kaltaista rahasummaa akuutisti.

Osa yksityisistä luotonmyöntäjistä myöntää rahat tilille jopa samana päivänä kun olet pistänyt lainahakemuksen sisään ja eräs yritys toimittaa rahat tilille jopa 15 minuutissa. Saat lainapäätöksen lähes välittömästi ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan verkossa, mikä on erittäin kätevää. Useimmat yritykset myöntävät lainan tilille heti seuraavana arkipäivänä sopimuksen hyväksymisestä tai viimeistään muutaman vuorokauden kuluessa. Ainoa ongelma lainaamisessa on, että luottotiedottoman on varsin vaikea löytää lainaa ilman vakuuksia

Yksinkertaiset ohjeet luoton hakemiseen ovat seuraavat:  käy mahdollisimman monta yritystä läpi vertaillen niiden hintoja ja lainaehtoja keskenään. Valitse päältä se kaikista parhaimmalta tuntuva yritys ja täytä lainahakemus kätevästi netissä. Jos olet akuutissa rahan tarpeessa, niin voit todella saada lainan lähes välittömästi tilillesi, joten sellaisen valitseminen on hyvin suotavaa.

 

Haluatko hakea luottoa yksityiseltä ilman luottotietoja – näin onnistuu

Luottotiedottomien henkilöiden määrä on selvässä nousussa ja yhä useampi on menettänyt luottotietonsa johtuen ylivelkaantumisesta ja liiallisen lainamäärän ottamisesta. Tätä kutsutaan nimellä vippikierre tai jos kyseinen henkilö on ottanut suurempia lainoja, voidaan puhua lainakierteestä. Ihmisen lainan tarve ei kuitenkaan valitettavasti tule poistumaan siinäkään vaiheessa kun luottotiedot on menetetty, koska elämän täytyy jatkua ja jotta se voi jatkua niin siihen tarvitaan rahaa. Luottotiedottomia syrjitään ja heille ei myönnetä lainaa, mutta tästä ei voi kuitenkaan ketään syyttää. Bisneksen harjoittamisesta kun asiassa on kuitenkin kyse.

Siitä kuinka voit saada lainaa ilman luottotietoja yksityiseltä ei puhuta tässä artikkelissa enempää, sillä sivusto keskittyy muuten pääosin siihen eli löydät siitä reilusti lisää informaatiota esimerkiksi luotto maksuhäiriöiselle -osiosta. Samalla löydät tietoja yleisesti luottotietojen menetyksestä ja ennen kaikkea siitä mihin kaikkeen se vaikuttaa. Vaikutukset ovat yllättävän laajat ja luottotietojen menetys on varsin ikävä asia, sillä se haittaa montaa eri jokapäiväistä arkiaskaretta. Elämä on yksinkertaisesti huomattavasti vaikeampaa siitä päivästä lähtien kun maksuhäiriömerkintä kilahtaa rekisteriin. Lue luottotietomenetyksen vaaroista ja ennaltaehkäisystä myös lisää muista artikkeleista.

Lainat yksityisiltä luotonmyöntäjiltä 2013

Lainavaihtoehtoja on runsaasti ja pian niitä tulee olemaan yhä enemmän, sillä pikavippien korkokattoasetus tulee luultavasti muuttamaan kulutusluottomarkkinoita runsaasti ja lainavertailu kannattaa entistä enemmän. On melko varmaa, että useampi pikavippiyritys lähtee harjoittamaan bisnestä myöntämällä yli 2000 euron suuruisia kulutusluottoja, joten pian sinun on yhä helpompi löytää lainaa yksityiseltä. Voi myös olla, että lainojen hinnat tippuvat, sillä kilpailu kovenee entisestään ja varmasti tullaan myös näkemään yhä joustavampia lainaehtoja. Korkokattoasetus tulee voimaan aikaisintaan tämän vuoden keväällä (2013) ja viimeistään alkukesästä eli pian päästään näkemään millaisen efektin se saa aikaan. Lainan saaminen helpottuu varmasti, siitä ei ole epäilystäkään, mutta toisaalta osalle se voi tuoda eteen valinnan vaikeuden, koska vaihtoehtoja on niin paljon.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment